Voorwaarden

Om het verblijf voor u en voor ons zo prettig mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal voorwaarden waar u zich aan dient te houden. Als u een verblijf boekt, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Algemeen
Het natuurhuisje Roodengoed is gelegen aan de rand van het dorp, Putten, en ligt op het perceel van Roosendaalseweg 117, 3882 MN Putten.

Het is een eenvoudig, maar knusse blokhut, met aparte slaapkamer. Tevens staat er een tuinhuisje met overkapping. Dit alles is gelegen in een stuk bos waarvan u kunt genieten van de rust met een ruim privé-terras en eigen parkeerplaats. Deze plek ligt naast de boerderij van de eigenaar. Even weg van de drukke massa in een mooie omgeving.

Het natuurhuisje is bestemd voor twee personen.

Het huren van ’t natuurhuisje is inclusief bedlinnen en keukengoed. Huurder dient zelf badhanddoeken mee te nemen.

Het natuurhuisje is rookvrij.  Op het terras buiten mag wel gerookt worden. Er mag geen open vuur toegepast worden!!  Meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

U huurt een mooie omgeving met respect voor de natuur. De ruime plek waar u verblijft is het stukje bos vanaf de Roosendaalseweg 117 tot de recreatiewoning Roodengoed. U zal zich verder niet op het terrein van de eigenaar begeven.

 

Boeking
Nadat u geboekt heeft, ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur. Na vooruitbetaling van schoonmaak-, administratie- en reserveringskosten van € 45 is de boeking definitief. De rest van het bedrag dient uiterlijk een week voor aanvang huurperiode overgemaakt te zijn. Betaling gaat per bank: pinnen of contante betaling op locatie is niet mogelijk. De betaling dient u over te maken naar NL40RABO0123017645 ten name van Roodengoed onder vermelding van het factuurnummer.

Op de dag van aankomst kan na 15:00 uur het natuurhuisje betrokken worden.

Op de dag van vertrek dient ’t natuurhuisje uiterlijk 11:00 uur weer verlaten te zijn.

 

Weekend –   vrijdag    15.00 tot maandag 11.00      vanaf        € 70,– per nacht
Midweek –   maandag 15.00 tot vrijdag    11.00       vanaf        € 70,– per nacht 
Week –          maandag  15.00 tot maandag 11.00       vanaf         € 70,– per nacht

Alle prijzen zijn exclusief administratie-, reserverings- en schoonmaakkosten.

 

Annulering
De eigenaar kan door omstandigheden de boeking teniet doen. Eigenaar zal onmiddellijk de huurder hiervan op de hoogte stellen en de reeds gestorte huursom terugbetalen. Eigenaar is niet verplicht om huurder enige schadeloosstelling te bieden.

Annulering door de huurder dient altijd schriftelijk (per post of per mail) kenbaar te worden gemaakt. De aanbetaling van € 45 wordt niet vergoed.

 

Aankomst / Vertrek


Wij  hechten erg veel waarde aan het persoonlijk overhandigen van de sleutel. ( Doordat er momenteel andere regels gelden ligt de sleutel al klaar op een plek die ik u per mail laat weten) Mocht u onverhoopt afwijken van het besproken tijdstip van aankomst, laat dit dan tijdig weten per mail of telefoon (info@roodengoed.nl of +31 6 3031 4113).